Tegelbedrijf Meersmans

Bedrijf

Iedereen is welkom bij Tegelbedrijf Meersmans. Wij bieden onze klanten de beste service zodat de bouwwerken vlot en zonder stress kunnen verlopen.
In de toonzaal wordt U geholpen met de keuze aan materialen en kleuren, alles om een perfecte inrichting te bekomen. Een vrijblijvende offerte wordt opgemaakt na nauwkeurige opmeting bij U thuis of door middel van het nieuwbouwplan.


Aarzel niet. Bel, mail en fax zoveel U nodig acht. Wij willen samen met U een prachtig resultaat bekomen. U wordt ontvangen in een familiebedrijf waar het goede gevoel van de klant hoog in het vaandel gedragen wordt.

Een beetje geschiedenis

In 1978 stichtte de Heer Jan Meersmans samen met zijn vrouw Jeannine Neumann en zijn zoon Herwig Meersmans een bedrijf op, Tegelbedrijf Meersmans was geboren. De firma, eerst gevestigd op de Lambrechtshoekenlaan, bleef groeien en verhuisde begin jaren '90 naar Maantjessteenweg 16 te Merksem.


Anno 2004 kwam ook de kleindochter/dochter in de zaak werken.
Vandaag 2010 hebben wij niet enkel een ijzersterke reputatie opgebouwd, maar ook onze toonzaal met ruime parking voor de deur helemaal vernieuwd. Herwig en Sofie Meersmans zullen U met raad en daad bijstaan om van Uw huis een perfecte thuis te maken. Kom kijken en overtuig uzelf.